Kövess minket

Film

Jamie Foxx játszhatja Mike Tysont, önéletrajzi filmében

Fülek nem maradnak leharaplatlanul.

Megosztva

Forrás:

Jamie Foxx volt már Ray Charles, Oliver Stone megerősítette, hogy őt akarja Martin Luther King Jr.-ként a filmjébe, most pedig úgy tűnik egy újabb önéletrajzi filmre kapott megbízást, ő játssza majd Mike Tysont a mozivásznon.

A híres, tetovált fejű bokszolóról készülő filmről már 2014-ben is pletykáltak, akkor is Foxx játszotta volna a címszerepet, Martin Scorsese pedig rendezőként szállt volna be a projektbe. Januárban Jamie egy interjúban megerősítette, hogy igenis lesz film, sőt már zöld utat is kapott a produkció. 

Martin Scorsese is benne van, Mike Tyson életéről fog szólni, ami az egyik legzseniálisabb amerikai történet.” – mondta akkor a színész a Screen Rant-nek. 

Most, 8 hónappal később maga Tyson hozta fel ismét a filmet, megszilárdítva az infót, hogy Jamie lesz a színész, igaz Scorsese-ről ezúttal nem esett szó. “Jamie Foxx már alá is írt. Még nem kezdődött el a forgatás, de elkészül a film. Egy csomó embernek nagyon nem fog tetszeni az életem” – mondta Tyson. Meglátjuk mennyire tudják hitelesen bemutatni a bokszoló, botrányoktól sem mentes életét.

(HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.