Kövess minket

Film

Jamie Foxx már elkezdte az edzést a Mike Tyson önéletrajzi filmhez

Végre elindultak a munkálatok.

Megosztva

Forrás:

Jamie Foxx fogja játszani a címszerepet egy közelgő Mike Tyson önéletrajzi filmben, ezt már igazából 2014 óta pletykálják, 2017-ben pedig meg is erősítették, azóta viszont nem igazán lehetett hallani a projektről, legalábbis mostanáig.

A színész Mark Birnbaum filmessel beszélgetett nemrég Instagram Live-on, az interjú során pedig a Tyson film is feljött. „Egyértelműen összejön a projekt. Önéletrajzi filmet készíteni sosem egyszerű, néha 20 évig is készül egy-egy, de végre hivatalosan is elindultak a dolgok” – mondta Jamie, majd hozzátette, hogy a legendás bokszoló jó és rossz oldalát is bemutatják majd. „Meg akarjuk mutatni, hogy mindenki fejlődik, mindenkinek van jó és rossz oldala is. Szerintem a fiatalok és az idősek egyaránt tudnak majd szimpatizálni az életútjával.” 

Foxx annak érdekében, hogy fitt maradjon, egy napi rutinedzést is beiktatott az életébe, mely 60 húzódzkodásból, 60 tolódzkodásból, és 100 fekvőtámaszból áll. „Megváltoztatjuk teljesen a testemet” – mondta, majd megmutatta a telefonján, hogy épp hol tart az izomnövelésben.

Forrás:

A teljes interjú alább nézhető, a Tyson filmről az 53. percnél kezdenek beszélni.

[instagram]CBjgCSNp1bN[/instagram]
(VIBE)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés