Kövess minket

Hiphop

Janklovics Péter: „Ilyen rapper, mint a Pogány Induló nem sok szaladgál itthon”

Megosztva

A magyar színész és humorista, Janklovics Péter nagy Pogány Induló támogató, és ennek hangot is adott a közösségi oldalán.

Janklovics rendszeresen posztol általta kedvelt zenéket a Facebook oldalára, és ezek nagyon sokszor a hiphop körökből kerülnek ki. Volt, hogy Sisi, Tha Patkányz, vagy épp AZA, Mikee Mykanic, Ketioz zenék kerültek ki nála. Legutóbb épp a Pogány Induló nemrég megjelent új albumáról származó „Úgy Hiszem” című dal klipjét rakta ki, de az erre érkezett reakciók nem voltak egyöntetűen pozitívak.

A humorista kommentben szólt vissza a srác tehetségében kételkedőknek.

Ez a kissrác már nem keresi a kitörési lehetőséget, hanem pár hét múlva ad koncertet tizenegynehányezer embernek az MVM Domeban, úgy, hogy 2 éve még senki sem tudott róla. Szóval szerintem már kitört. Személy szerint borzasztóan örülök neki, hogy nem ment el mondjuk karosszérialakatosnak, mert a törött autókat így is helyrehozzák, ilyen rapper viszont nem sok szaladgál itthon(sem). Ha nekem nem hiszel, hidd el mondjuk Zalán Tibor József Attila-díjas költőnek, aki egy videóban méltatta a „kissrác” sorait, és valószínűleg jobban ért hozzá, mint te meg én együttvéve. Hogy mikor, és hogyan „szaporodik”, azt nem tisztem eldönteni, ahogyan neked sem.

A gangos bérházakat viszont konkrétan kikérem magamnak: nem „romantizált szarokról” van szó, hanem klasszicista, szecessziós, bauhaus, vagy éppen art deco műremekekről, amiket Ybl Miklós(és Lajos), Lechner Ödön, Hajós Alfréd, vagy a Löffler testvérek terveztek… Akárhogyan is: a szartól nagyon-nagyon messze vannak” – írta.

Pogi új albumát alább lehet csekkolni.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés