Kövess minket

Hiphop

Játszótéri gengszterbe vágta magát KAP és Janklovics Péter első közös rap számukban

Csak úgy forrnak az indulatok a homokozó meg a mászóka körül.

Megosztva

Forrás:

A leginkább stand up komikusként számon tartott Kovács András Péter – aka KAP – az ünnepi hétvégén elővette rosszabik énjét, és állandó bűntársa, a szintén Showder klubbos drusza, Janklovics Péter társaságában egy rap számmal hozakodott elő, ami a játszóterek poklával szembesíti a hallgatókat: hiszen a felszín alatt intrika, ármány, csúfolódás határozza meg a játszik idillinek tűnő, ám valójában kőkemény, rideg világát.

A JÁTSZÓTÉRI HIP-HOP című trekk szövegét teljes egészében KAP jegyzi, az alapzene elkészítésében Illés Ferenc volt a segítségére – ő a gitárját vadul pengető, leragasztott szemüvegű „kissrác” a videóban. Tökéletesen autentik a cucc, bár néhol a Belga Ovi című ópusza sejlik fel a sorok a között, ez azonban bőven megbocsátható az „Egy öklöst a gyomrodba eresztek, és ha bőgsz megmondom, hogy te kezdted”, illetve az ehhez hasonló rímeknek köszönhetően.

[vembed youtube=”EDPUZok2lsI” ]Az egyébként már tudni való volt, hogy Janklovics Péter fiatalabb korában komolyan kancérkodott a rapperkedéssel, még csapatot is alapítottak barátaival Szemét Tesók néven, de sajnos a gang hét-nyolc szám elkészülte után letette a lantot és menthetetlenül feloszlott.

Lemezük ugyan nem, egy klipjük viszont megjelent, ezt alább csekkolhatjátok.

[vembed youtube=”upEC0yerABo” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés