Kövess minket

Hiphop

JAY-Z átvett egy Dr. Dre-ről elnevezett díjat a Grammy-n, majd beszólt, amiért a felesége még nem kapott „Év Albuma” díjat

Megosztva

JAY-Z vasárnap átvette a Dr. Dre Global Impact Awardot a 2024-es Grammy-n, az eseményre pedig magával hozta feleségét, Beyoncét és lányát, Blue Ivy-t is.

A Los Angeles-i Crypto.com Arénában Blue Ivy-val a színpadra lépve, JAY-Z először megköszönte a díj névadójának – aki a közönség soraiból figyelte -, majd elismerően szólt Dr. Dre-ről, mondván, hogy „annyi ajtót megnyitottál előttünk és megmutattad nekünk, hogy rocksztárok lehetünk„. JAY-Z ezután megköszönte a Grammy Black Music Collective-nek, akik ezt a díjat létrehozták.

JAY beszéde ezután kezdett pikánsra fordulni. „‘98-ban engem jelöltek a legjobb rap-album kategóriában, DMX pedig abban az évben két albumot is kiadott, mindkettő első helyezett volt, és őt egyáltalán nem jelölték, úgyhogy bojkottáltam az eseményt…de azért megnéztem a Grammy-t” – mondta nevetve.

A rapper ezután komolyabb hangot ütött meg, amikor így folytatta: „Csak azt mondom, hogy azt akarjuk, hogy jól csináljátok. Szeretünk titeket; szeretünk titeket; azt akarjuk, hogy jól csináljátok, vagy legalábbis közelítsétek a jóhoz, és nyilvánvalóan ez szubjektív… mert ez zene, és ez a véleményen alapul, de néhány dolog – nem akarom zavarba hozni ezt a fiatal hölgyet” – utalva Beyoncéra – „de több Grammy-díja van, mint bárkinek, és soha nem nyerte meg az év albumát, szóval még a saját mércétek szerint sem működik. Gondoljatok csak bele. A legtöbb Grammy és még sosem nyerte meg az év albumát. Ez nem működik. Idén amúgy nem is volt jelölve Beyoncé a kategóriában, amit amúgy Taylor Swift nyert meg.

JAY ezután elmondta, hogy biztosan lesznek ezen a gálán is olyanok, akik úgy érzik, hogy „meglopták” őket, majd hozzátette, hogy mikor izgul, akkor mindig túl őszinte.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés