Kövess minket

Hiphop

JAY-Z és LL Cool J is bekerülhetnek a Rock and Roll Hírességek Csarnokába

Bemutatták az idei jelölteket.

Megosztva

Forrás:

Hivatalosan is leleplezték a Rock and Roll Hírességek Csarnokába való beiktatásra jelöltek 2021-es listáját, és mint az elmúlt években, most is jelölve van pár rap legenda. Tavaly The Notorious B.I.G. csatlakozott a patinás klubba, idén pedig JAY-Z, és LL Cool J jöhetnek a sorban, már ha beszavazzák őket.

A további jelöltek közt a Rage Against The Machine, Foo Fighters, Kate Bush, Iron Maiden, Chaka Khan, DEVO, The Go-Go’s, Carole King, New York Dolls, Tina Turner, Dionne Warwick, Fela Kuti, Mary J. Blige, és Todd Rundgren neveit találjuk. A jelölés minimumfeltétele, hogy az előadónak 1996 környékén már rendelkeznie kellett saját albummal, hozva ezzel a 25 éves távlatot, ez JAY-Z esetében a debütáló, Reasonable Doubt című lemezét jelenti, míg a ’84 óta zenélő LL Cool J már nem először jelölt, nála ez régóta nem probléma, csak eddig nem szavazták be.

A kiválasztottakat májusban iktatják be Clevelandben, addig is itt lehet majd szavazni (ha épp a nagy érdeklődés miatt nem elérhetetlen az oldal).

[twitter]https://twitter.com/rockhall/status/1359489797056696325[/twitter]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés