Kövess minket

Hiphop

JAY-Z: Senki sem tudna legyőzni egy rap csatában

Megosztva

Amióta elindult a Timbaland és Swizz Beatz által igazgatott Verzuz rap battle platform, rendre felmerül JAY-Z neve a lehetséges kihívandók közt. A néhai DMX, Rick Ross, de még LL Cool J is kijelentették, hogy nagyon szívesen kiállnának JAY-Z ellen egy rap csatára, és habár eddig a New York-i rapper nem szólalt meg ez ügyben, most mindenkit a helyére tett.

Hov egy az új Alicia Keys albummal kapcsolatos Twitter beszélgetésben vett nemrég ugyanis részt, ahol feljött az is, hogy esetleg kiállhatna valaki ellen egy rap csatára. JAY válasza? Gyakorlatilag az, hogy „senki sem ér fel hozzám”.

Senki sem állhat fel mellém arra a színpadra” – mondta egy lehetséges Verzuz csatáról, majd még nyomatékosabban kijelentette, hogy nincs az az Isten, hogy bárki odaállhat mellé, és megmérettetheti magát vele.

JAY-Z a beszélgetés során amúgy megdícsérte Jadakiss Dipset elleni Verzuz rap csatában nyújtott teljesítményét, amit az év legjobbjának tart, egyben pozitív értelemben lázadónak nevezte Frank Oceant, és kicsit bókolt a feleségének, Beyoncénak is, akit a világ egyik legjobb énekesének nevezett.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés