Kövess minket

Aztaa

JAY-Z szerint épp ideje volt, hogy legalizálják New Yorkban a marihuánát

Megosztva

New York-ban hivatalos is legalizálták a marihuánát, miután a helyi kormányzó, Andrew Cuomo, március 31-én aláírta az ezt engedélyező új törvényt. Sokan örültek a hírnek, köztük JAY-Z is, aki egy külön sajtóközleményt is kiadott a nagy alkalomra.

A New York-i kannabisz legalizáció nagyon izgalmas hír. Már régóta tartoznak ezzel a lakosoknak, és a kannabisz iparnak, arról nem is beszélve, hogy ez társadalmi egyenlőségi és igazságossági kérdés is. Első kézből tapasztaltam meg, hogy milyen hatással van a marihuána üldözése a városban a fekete és egyéb kisebbségek életére. Most viszont büszke vagyok, hogy az otthonom is csatlakozott a virágzó kannabisz piachoz” – írta a hiphop mogul, akinek azért személyes érintettsége is van a dologban, hisz Monogram név alatt tavaly ősszel saját marihuána brandet alapított.

Az új törvények szerint New York államban 85 grammig nem büntetik a marihuána birtoklását, egyben minden olyan ember amnesztiát kap, akit 25 grammnál kevesebb marihuána birtoklása miatt ítéltek anno el.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés