Kövess minket

Hiphop

JAY-Z, T.I., YG mind kiálltak Meek Mill mellett, miután 2 év börtönre ítélték a rappert

Ügyvédje szerint a bíró pikkel a rapperre.

Megosztva

Forrás:

A philadelphiai rappert Meek Mill-t tegnap minimum 2 év, maximum 4 év börtönre ítélték, miután többször is megszegte a 6 éves próbaidejének szabályait. A rapper kihágásai közt van egy elbukott drogteszt, valamint egy New York-i bukósisak nélküli trükközgetés motorjával, amiért rövid időre anno be is vitték a rendőrök.

Ügyvédje fellebbezett, de a döntésről azóta több prominens kolléga is elmondta a véleményét. Jay-Z azt hangsúlyozta ki, hogy Meek felügyelője is a börtön ellen érvelt, a bíró ennek ellenére kemény és igazságtalan döntést hozott. Jay Facebook posztjában támogatásáról biztosította Meek-et, nem csak a döntés elleni küzdelmében, de az esetleges börtön utáni visszatérésében a zenei világba. 

T.I. egy régi közös fotót osztott meg a rapperről Instán, a leírásban kapitális betűkkel azt írta, „Akkor is veled voltam, most is veled vagyok!”

Snoop Dogg kitartásra szólította fel Meeket, YG szimplán annyit írt: „Szabadságot Meek-nek!„, de Peter Rosenberg, Eminem menedzsere is kifejezte dühét és szomorúságát. Denzel Curry, Rick Ross szintén támogatásukról biztosították a rappert.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés