Kövess minket

Bulvár

Jeffree Star és Kanye West a pletykák ellenére nem kavarnak, de más rapperek lefeküdnének a sminkguruval

Megosztva

Forrás:

Kanye West és Kim Kardashian válásának hírével párhuzamosan elkezdett terjedni a pletyka, hogy Ye hűtlen volt, és összeszűrte a levet Jeffree Star sminkguruval. A TikTokon elindított „belsős infó” habár már az első pillanattól kezdve kamutól bűzlött, sokan gyorsan összerakták a fejükben a kirakóst, miszerint Kanye valójában egy biszexuális rapper, és Jeffree Star is biztos azért vett nemrégiben Wyomingban házat, hogy közelebb legyen új szerelméhez, aki már egy ideje külön él családjától saját tanyáján. A pletykát végül maga Star cáfolta egy vlogban, ahol kijelentette, hogy szingli, és soha életében nem feküdt le Kanyéval. Előtte mondjuk azért elpoénkodott azon, hogy már úton is van Kanye szokásos vasárnapi istentiszteletére.

[vembed youtube=”umkuHGNTKs8″ ]Kim Kardashian a hírek szerint egyenesen megalázva érezte magát a pletykák felfutása miatt, a Kardashian család pedig kész beperelni a lányt, aki az egész kitalációt elindította TikTokon. 

West és Star tehát nem kavarnak, még titokban sem, de ez nem azt jelenti, hogy más, queerségüket nem felvállaló rapperek ne akarnának ágyba bújni a Jeffreevel. A szépségguru erről egy Twitter posztban vallott. „Kanyéval nem szexelünk, de hihetetlen, hogy mennyi rapper próbálkozik be nálam üzenetben. Itt az idő, hogy az ágyban rakjuk össze egy új slágert” – írta egy sírva nevetős emoji kíséretében, de neveket nem említett.

[twitter]https://twitter.com/JeffreeStar/status/1349436031364431876[/twitter]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés