Kövess minket

Események

Jelentkezz az idei Kikeltetőbe, ha úgy érzed, te vagy az új Krúbi

Megosztva

Idén hetedszerre is megrendezik a Kikeltető nevű tehetségkutatót, ami egyszerre formálja a magyar zenei közösséget, és egyszerre ad felfutási lehetőséget, még feltörekvő produkcióknak. Krúbi, a Carson Coma vagy az Analog Balaton után mindenkinek van esélye.

Egy év kihagyás után a KERET újra megrendezi tehetségkutatóját, a Kikeltetőt: a zsűri október 3-ig várja az ország legizgalmasabb új zenei előadóinak a jelentkezését, akik idén is fellépési lehetőségekkel, zeneipari kapcsolatokkal és sok-sok más felajánlással lehetnek gazdagabbak.

Lehetsz egyedül vagy másokkal, rappelj magyarul, rockolj angolul, technózz németül, vagy csinálj bármit ezek között, vagy ezeken túl” – írja a KERET Blog csapata, kiemelve, hogy minden fajta zenével szabad jelentkezni, és ehhez pedig csak egy számot kell elküldeniük a fellépni vágyóknak, mindegy hogy az demo vagy profi felvétel.

A Kikeltető, aminek köszönhetjük akár Krúbi, a Carson Coma vagy a Platon Karataev felfutását, újra betölti azt a köztes teret, ami a buli- vagy fesztiválszervezők és egyéb zeneipari szakemberek, illetve a kicsi feltörekvő bandák között áll. “A Kikeltető célja, hogy beemelje az arra érdemes izgalmas új hazai előadókat a zenei vérkeringésbe. Egy hónapon keresztül, négy klubest során egy tucatnyi új zenekar kap fellépési lehetőséget, valamint a produkciók egyenként is kapnak egy egész koncertvideót, amit közzétesszünk a KERET YouTube-csatornáján” – fogalmazott a főszervező Kocsis Andris.

A Kikeltetőre idén október 3-ig lehet jelentkezni, ami után a zsűri összeválogat egy shortlistet. Közülük kikerül ki a 12 előadó, akik fellépési lehetőséget kapnak majd. A tehetségkutatónak a csúcsa idén is a január 8-i záróbuli lesz a TRIP Hajón, ahol a kiosztják a zsűri díjait.

A grémium idén a következő tagokból áll: Jókay Kristóf és Szigeti Patrik, a KERET blog két főszerkesztője; Fiel Sebastian, az On The Low kiadó alapítója; Kolbenheyer Erik, az Exiles kiadó alapítója; Dorozsmai Gergő, zenész, producer (Gustave Tiger, Mayberian Sanskülotts, The Moog); Fekete Giorgio, a Carson Coma frontembere, Czakó-Kuraly Sebestyén és Balla Gergely, a Platon Karataev két frontembere; Jezerszky Viki, a Kolorádó fesztivál zenei szervezője, a Csaknekedkislány menedzsere; Biczó Andi a phenom’enon zenei szerkesztője, a Budapest Park munkatársa; Czeglédi Szasza, a Bánkitó és az Akvárium zenei szervezője, a Run Over Dogs frontembere; Sajó Dávid, az After Podcast házigazdája, a Telex újságírója, valamint Kocsis András, a KERET és Kikeltető alapítója. Jelentkezni a Kikeltető oldalán található linken lehet.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés