Kövess minket

Stílus

Jennifer Lawrence pizzát rendel és a szerelmi életéről mesél

Jennifer Lawrence lenyűgöző a Vogue decemberi számának címlapján – a magazinnak adott interjújában a tőle megszokott közvetlenséggel mesélt a szerelmi életéről és az aktuális terveiről is.

Megosztva

A színésznő pár héttel 25 születésnapja után Los Angeles-i házában fogadta a Vogue újságíróját egy interjúra, és a világ legjobban fizetett színésznője az öthálószobás, kondi- és színházteremmel ellátott villájában az ágyán ülve épp ugyanolyan volt, mint mi: pizzát rendelt, és azonnal megszabadult a melltartójától, amint kiderült, hogy nem kell mennie sehova. Az interjúhoz készült divatanyagában is pont ilyen felszabadultan vágtázik lóháton a sivatagban – nem csoda, kiskorában szinte naponta járt lovagolni.

A Vogue decemberi címlaplányának szókimondásért sem kell a szomszédba mennie – ezért is imádjuk annyira. Az interjúhoz felnyitva a rozébort, amit elfelejtett behűteni, tósztot mondott a lassan visszanövő szűzhártyájára, az ágy felé intve, ahol aztán “semmilyen varázslat nem történt”. A színésznő pár hónappal ezelőtt szakított Chris Martinnal, és azóta nem volt a topon a szerelmi élete. “Senki nem hív randira. Minden szombat este egyedül vagyok” – vallotta be. “Pedig csak egy lány vagyok, aki kedvességre vágyik. Úgy érzem egy olyan pasival kell találkoznom, aki négy éve Bagdadban él, és fogalma sincs, ki vagyok.”

Ahhoz, hogy legjobb barátnői már férjhez mentek vagy a jövő nyáron fognak, hozzáfűzte, hogy ő is alig várja az esküvőjét. “Ha megtalálom azt az embert, akivel le akarom élni a hátralevő életem, akitől gyereket szeretnék, akkor totál nem fogom elszúrni.”

Most, hogy vége az Éhezők viadala sorozatnak, a színésznő végre szabadon válogathatja meg, milyen filmekben szerepeljen. Legközelebb a decemberben mozikba kerülő Joyban láthatjuk majd, új, platinaszőke bubifrizuját viszont már egy másik szerepnek köszönheti. “Gondolom így néznek ki a kurvák az űrben” – mondja viccesen. Most készülő, Passengers című filmjében Chris Prattel szerepelnek együtt egy szerelmi történetben.

A teljes interjú elérhető itt.

 

Képek: Vogue/Mikael Jansson

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés