Kövess minket

Pop

Jennifer Lopez és P.Diddy újra összejöttek

Persze, nem hosszú időre.

Megosztva

Jennifer Lopez nagy feladatot kapott erre a hétvégére. Ő volt a házigazdája az American Music Awardsnak, ahol remekül hozta a formáját. A díjátadó után természetesen tartottak egy laza kis bulit is, ahol Jennifer nem akárkivel találkozott.

Az eseményen megjelent P.Diddy is, aki 1999 és 2001 között volt Jennifer barátja. Az after parti előtt az énekes szép szavakkal illette volt barátnőjét, amitől az American Music Awards közönsége teljesen elolvadt.

J LO DIDDY AMA
Fotó: Getty / Europress

Lehet, hogy ez volt az oka annak, hogy Jennifer nem vágott hozzá egy pezsgős üveget volt pasija fejéhez. Azért egy ilyen találkozásnál az exek nem mindig felhőtlenül borulnak a másik karjaiba, de náluk teljesen más volt a helyzet. Úgy örültek egymásnak, mint két barát, akik ezer éve nem látták egymást. Pedig Jennifer Lopez pasija, Casper is a helyszínen volt, de egyáltalán nem zavarta, hogy barátnője jól érzi magát.

A találkozás után elárasztották a Twittert a rajongók üzenetei, hogy mennyire szeretnék, ha Jen és P.Diddy újra összejönnének. Ez egyelőre nem tűnik valószínűnek, de ki tudja, hátha teljesül a kívánságuk.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük