Kövess minket

Film

Jim Carrey is belengette a visszavonulását: „Elegem van”

Megosztva

Jim Carrey azt mondta egy friss interjúban, hogy „elég komolyan gondolja”, hogy visszavonul a színészkedéstől.

Carrey az új, Sonic, a sündisznó 2. című új videójátékfilm apropóján adott interjút az Access Hollywood-nak, ahol többek közt arról mesélt, hogy az unokája simán elveri őt a videójátékokban. A rágugómi témák közt az is feljött, hogy a country- és pop-énekesnő, Dolly Parton nemrég azt mondta, hogy az életrajzi filmjében Carrey-re is osztana szerepet, mire a színész úgy válaszolt, hogy nagyon szereti Dolly-t, de ő most készül visszavonulni.

Nagyon kedves tőle, de visszavonulok. Elég komolyan gondolom, maximum akkor gondolom meg magam, ha az angyalok a kezembe adnak egy aranybetűkkel írt forgatókönyvet, ami egy olyan történet, amit muszáj látniuk az embereknek, de amúgy szünetet tartok” – jelentette be váratlanul.

Carrey kiemelte, hogy inkább a festésnek szenteli az életét, a műveit pedig hamarosan NFT formátumban is árulni kezdi. „Kedvelem a csöndes életemet, szeretek festeni, és spirituálisan is rendben vagyok. Lehet ezt sose fogod más celebtől hallani, de elegem van. Elég dolgot csináltam, jól vagyok így ahogy vagyok” – tette hozzá.

Carrey karrierjében a leghosszabb szünet 2006 és 2010 között volt, de még akkor is dolgozott egy sorozaton. Nemrég Bruce Willis is bejelentette a visszavonulását, de sajnos neki egészségügyi okok miatt kell feladnia a hivatását.

(Deadline)