Kövess minket

Aztaa

„Jó kislányok ritkán csinálnak történelmet!”

Hazánk egyik legnépszerűbb magazinja, a Glamour idén 8. alkalommal rendezte meg Women of the Year díjátadó gáláját. A helyszínül pedig a Várkert Bazár impozáns épülete szolgált.

Megosztva

Az idei gálán közel 800 vendég várta, hogy kiderüljön, hogy a GLAMOUR magazin olvasói szerint kik Az év női 2016-ban. A nívós eseményen képviseltette magát a hazai sztárvilág krémje, de a legnagyobb dicsőség mégis a díjazottakat érte. Ahogy már megszokhattuk, a kategóriák idén is változtak egy picit. A szavazók véleményt formálhattak Az év közösségi média-sztárjáról, illetve az esemény fő támogatójának, a Poli-Farbe Platinumnak köszönhetően lakberendező hölgyeket is díjaztak. A fantasztikus szakembereknek hála sikeresen felhívták a figyelmet a divat, a trend és a lakberendezés kapcsolatára.

A Women of the Year gála házigazdája idén Szekeres Nóra és Simon Krisztián volt, míg az izgalmakat Lola fokozta produkciójával, aki új dalával érkezett az eseményre.

A díjak…

A hagyományokhoz híven Az év hősnője díjat a magazin szerkesztői szavazzák meg. Az elismerés idén Kaufer Virágot érte, akinek a díjat a Glamour magazin főszerkesztője, Maróy Krisztina adta át. Talán senki sem érdemelte volna meg jobban ezt a díjat, mint Virág, aki több éve foglalkozik környezetvédelemmel. A Greenpeace International portfólió menedzsereként nem csupán itthon, de nemzetközi szinten is tesz a környezetvédelemért. Jelszavát nem győzte hangsúlyozni: „Jó kislányok ritkán csinálnak történelmet!”

A divatmagazin számára az egyik legizgalmasabb kategória Az év divattervezője volt, melyet a szavazók a Nubu márkának, vagyis Garam Juditnak és Kovács Adélnek ítéltek oda. A 2016-os év legjobb énekesnője Csobot Adél lett, aki a köszönetnyilvánításkor elmondta, hogy régi nagy vágya teljesült azzal, hogy elnyerte ezt az elismerést. Az év kiegészítő-tervezőjének járó díjat a gyönyörű cipőiről híres Vágó Réka vihette haza.

Egy rövid szünet után a pink színű boríték újabb nevet rejtett. Lakatos Levente lépett a pulpitus mögé, aki Dukai Reginának adta át Az év közösségi média-sztárja díjat. Végül, de nem utolsósorban Az év lakberendezőjének járó kitüntetést Dékány Annamáriának ítélték oda a Glamour olvasói. A hab a tortán Az év színésznője kategória volt, melyet Ónódi Eszter kapott. A színésznő díját az egy nappal korábban váratlanul elhunyt filmrendezőnek, Kamondi Zoltánnak ajánlotta.

[gembed G=glamour-niki] 

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés