Kövess minket

Aztaa

Jó öreg Snoop Dogg annyit tép, hogy beflesselte, hogy anno Kurt Cobainnel együtt cigizgetett

Rég volt már ’92, ki emlékszik pontosan?

Megosztva

Forrás:

Biztos megvan az az érzés, mikor totál más van meg a múltból, mint, ami valójában történt, és emiatt még a párhuzamos univerzumok létét is egyre biztosabbnak gondolod. Hatványozottan igaz ez, mikor nulla-huszonnégy be vagy tépve, lásd példánkat, Snoop Doggy Dogg-ot, aki nemrég egy nosztalgikus képet posztolt ’92-ből aka a hip-hop aranykorából, amelyen a ’90-es évek zenei kultúrájának másik nagy alakjával, Kurt Cobainnel együtt látható.

[instagram]Bze2D61HzQd[/instagram]

A páros első ránézésre egy hotelszobában cigizgetnek, a Nirvana énekese az ágyon nevetgél, míg Snoop dzsóval a kezében mellette ül. Snoop a kép mellé azt írta: „Fiatal Snoop, Kurttel együtt, 1992„. A fotó sokakban kellemes érzéseket keltett, egyfajta stílusbéli egymásra találás ez, ahol a különböző kultúrából érkező, de azért lázadó zenészek könnyen megértik egymást egy sör, ez esetben egy cigi mellett. Busta Rhymes-nak annyira bejött a visszatekintő fotó, hogy vagy négyszer bekommentelte, hogy „Ez hihetetlen!„, de Juliette Lewis is imádta a #tb párost, és egy „Wow, ez egy igazán különleges fotó, micsoda mosoly!” kommenttel hüledezett, de az „epikus” és „legendás” szavak is szabadon repkedtek a kommentszekcióban.

A probléma csak az, hogy az egyetlen epikus dolog ebben a képben a Photoshop feltalásához köthető, hisz ezt a fotót a vizuális remixeket készítő VEMIX rakta össze. A VEMIX ikonikus popkult karaktereket helyez közös fotókra, így kialakítva egy alternatív valóságot, ahol Eminem lepacsizott Eazy-E-vel…

[instagram]BwnkafSguZ_[/instagram]

…vagy éppen Kendrick és 2Pac ittak meg közösen egy piát…

[instagram]Bvc_6oLA7RG[/instagram]

…esetleg Biggie nézett be Amy Winehouse egyik stúdió sessionjébe.

[instagram]BtyjLCtA-LO[/instagram]

Ettől persze még nem lehet kizárni, hogy Snoop és Kurt tényleg elnyomtak anno közösen egy cigit, legalábbis mint a kamu kép alatti kommentelők, szeretnék mi is ezt hinni.

(HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés