Kövess minket

Film

Joaquin Phoenix benne lenne a „Joker” film folytatásába

És talán most már Todd Phillips rendező is csatlakozna hozzá.

Megosztva

Forrás:

Az áltag képregényfilmekhez képest komoly Joker eredetfilm, mely októberi mozilátogatási rekordot döntött, könnyedén ácsingózhat több neves díjra, és a Pornhub adatai szerint 741 ezer keresést generált a „Joker” pornókra, na ez a film elvileg nem kap folytatást. A film rendezője, Todd Phillips erről még egy korai vetítés utáni kérdezz-felelekben nyilatkozott, állítása szerint a Joker filmet nem mint franchise, hanem mint különálló film adták el a Warner Bros.-nak, és ezért nincs tervben folytatás.

Ezzel amúgy egy ideig a társadalmilag kitaszított bohócot alakító Joaquin Phoenix is így volt, mára viszont már megváltozott a véleménye. 

„Nem úgy gondoltam rá, mint álmaim szerepére. De most már őszintén nem is tudok másra gondolni. Sokat beszélgettünk Todd-dal, hogy mit tudnánk még kihozni a sztoriból úgy általánosságban. Ha tudnánk valamit még kezdeni Joker karakterével, az nagyon érdekes lehetne” – mondta. A közös munkában amúgy Todd Phillips is benne lenne, hisz többször lenyilatkozta, hogy nagyon szeretne ismét Joaquin Phoenix-szel dolgozni, akit az egyik legnagyobb élő színésznek tart. 

Eközben van egy ember, aki közel sem tud annyira örülni a Joker film sikerének, mint a készítők, és ő nem más, mint Jared Leto. A színész / zenész a  The Hollywood Reporter beszámolója szerint kifejezezetten rosszul éli meg, hogy a Warner ilyen hamar lecserélte őt, és egy másik színésszel készítettek Joker filmet, miközben ő sem a Suicide Squad folytatásban, sem pedig a Margot Robbie által fémjelzett spin-offban sem szerepel majd. Őt tehát biztosan nem zavarná, ha nem lenne folytatás.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés