Kövess minket

Hiphop

Jobban füstöl a Faktor Labor, mint egy valamirevaló gyárkémény

Megosztva

Meglehetősen mozgalmas napok állnak a fáradhatatlan Faktor és lelkes munkatársai mögött, hiszen a múlt hét csütörtökön kidobott hétszámos, a Baljós – Bohém – FAKT által közösen elkövetett merénylet után tegnap, stílszerűen április huszadikán, szmoki füstbe burkolózva belibbent Bohém, valamint Faktor összesen 9 számot tartalmazó EP-je, amely a megjelenési dátumhoz igazodva a LABI SMOKE TAPE nevet kapta a keresztségben.

A lemez tulajdonképpen egy Bohém, a fenevad szólónak (is) tekinthető, rajta kívül ugyanis „csak” FAKT, Akster, valamint a pécsi illetőségű Chicheck hallatja a hangját, míg a beateket – ha már Labor – mind egy szálig Faktor írta, hogy aztán ő keverje ki a teljes lemezt is.

Persze egyáltalán nem véletlen a négyhúszas megjelenés; az EP-t tömény fűszag, akarom mondani cigiszag lengi körbe, ami cseppet sem meglepő módon a szövegekben szintúgy érezteti jótékony hatását, mint az alapzenék esetében.

Mindkét lemez beszerezhető a digitális store-ok kínálatából, de ingyen és bérmentve is meghallgatható a Laboratórium Rekordz YouTube csatornáján, ezen, illetve ezen a linken.

Alább pedig a Mámor című trekkhez forgatott házi vidit csekkolhatjátok.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés