Kövess minket

Hiphop

Joe Biden alelnökjelöltje, Kamala Harris szerint 2Pac a legjobb ma is élő rapper

Suge Knight fia most elégedetten csettint egyet valahol.

Megosztva

Forrás:

„Mindig ezt csinálom” – replikázott nem túl őszinte mosollyal az arcán Kamala Harris, a demokrata párt alelnökjelöltje tegnap, miután az Afroamerikai polgárjogi mozgalom (NAACP) által szervezett online beszélgetés során az idestova huszonnégy éve elhunyt Tupac Shakurt nevezte meg a legjobb ma is élő rapperként.

[twitter]https://twitter.com/emilyelarsen/status/1309609331235663873[/twitter]
Az adott helyzetben kissé indokolatlannak tűnő – meg amúgy is agyonmantrázott -, „ki a legjobb élő rapper” kérdést a beszélgetést moderáló, CNN-es riporter, Angela Rye tette fel a politikusnőnek, aki aztán habozás nélkül vágta rá a nyugati-parti legenda nevét. Alighogy elhangzott a válasz, Rye kapásból próbálta javítani Harris-t, mondván, habár Pac ugyan már meghalt, de az emlékezete tovább él minden igazi „west coast-os” csajban.

Az egészben talán az a legviccesebb, hogy a jamaikai-indiai származású alelnökjelölt ezt követően még egyszer nekifutott az ominózus kérdésnek, de mivel egyetlen rappert sem tudott bedobni mentőövként, így sajnálatos módon mégsem derült ki, hogy ki is a legjobb valójában.

(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés