Kövess minket

Hiphop

Joe Budden: Logic az egyik legrosszabb rapper, aki valaha mikrofont ragadott

Megosztva

Forrás:

Logic egy megosztó rapper. Míg egyesek imádják és azon kevés mai hiphop előadó közé sorolják, akik az értelmetlen autotune-nal nyökögős buzik korában még beszélnek is valamiről és fontos, preventív jellegű üzeneteket (lásd például ezt a dalt) közvetítenek, addig mások, akiket irritál az álprófétáskodás és a kÉtRaSsZúSÁg emlegetése, túlzás nélkül a pokolra kívánják őt, olyan társaival együtt, mint például Russ, vagy Hopsin.

Utóbbi tábort erősíti Joe Budden is. Az ember, aki mindig tudja, hogyan kell felkorbácsolni az indulatokat egy-két kijelentéssel, pénteken szállt bele Logicba, igencsak határozott véleményt formálva a 29 éves zenészről. A vehemens gondolatok most pénteken hangzottak el a műsorvezető új beszélgetős programjában, a The Joe Budden Podcastben, azután, hogy kollégáival, Roryval és Mallal meghallgatták French Montana Twisted című friss single-jét (igen, Rockyt azóta is keressük), melyben Logic is közreműködik.

„Őszintén, Logic simán az egyik legrosszabb rapper, aki valaha mikrofont ragadott.” – mondta Budden, majd személyes üzenetet intézett az újabban könyvet is író rapperhez: „Nem tudom mit mondhattak neked a Def Jamnél. Tudom, hogy rengeteg lemezt adsz el. Tudom, hogy csomó turnéd teltházas. Tudom, hogy milyen sikeres vagy. De ember, hogy őszinte legyek veled, szörnyű amit csinálsz.”

[instagram]B3htoXBnJhA[/instagram]

Rory és Mal gyorsan cáfolták kollégájuk állítását, miszerint Logic trash lenne, véleményük szerint szimplán csak béna a verzéje az imént hivatkozott dalban. Igen ám, Joe viszont nem értett egyet és állításához ragaszkodva válaszolt: „Nem igaz, Logic nagyon szar.”

Amióta Joe Budden podcasterként tevékenykedik, egyre szabadabban kritizálja a rap szcénát és annak prominens alakjait, legutóbb például Swae Lee szólt vissza neki, miután a műsorvezető a Drake-kel készült új dalát fikázta.

Logic egyelőre nem reagált Budden gondolataira.

A corny rapperekről írt cikkünkben korábban már mi is összefoglaltuk, hogy miért utálják annyian Logicot.

(XXL)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés