Kövess minket

Hiphop

Joe Budden szerint Eminem karrierjének vége, és az elmúlt 10 évben borzalmas zenéi voltak

Budden azt is kijelentette, hogy jobb rapper, mint Em.

Megosztva

Forrás:

Szinte utolsónak, de Joe Budden is reagált Eminem új, „Kamikaze” című albumán elhangzó oltásaira. A rapperből lett médiamunkást azért támadta be Shady, mert egy podcastben leszólta előző lemezét, az elég bénán szuperáló „Revival„-t. Emiatt mondjuk sok mindenki a bögyében volt Shady-nek, de Buddent extra keményen megküldte, hisz a „Fall” című dalban arról rappel, hogy ha Budden nem fogja be a száját, hullazsákban végzi, és nőveréssel is megvádolta. 

Idősebb olvasóink a Royce Da 5’9″, Kxng Crooked és Joell Ortiz alkotta Slaughterhouse bandából ismerhetik Budden-t, míg a fiatalabbak a Lil Yachty-val folytatott csörténél jegyezhették meg egy életre a visszavonult rapper nevét. A Slaugterhouse második albuma a Shady Records gondozásában jött ki, miután a kiadóhoz szerződtek. Budden utolsó projektje 2016-ban jelent meg, teljes visszavonulását idén jelentette be. Már egy jó ideje mint kommentátor dolgozik, saját podcastje is van, itt válaszolt Eminem diss sorai is. 

Budden elmondta, hogy szerinte ő jobb MC, mint Eminem, csak mivel együtt dolgoztak, ezért ezt nem mondhatta ki, most már ki meri. Shady elmúlt 10 évben kiadott zenéit borzalmasnak tartja, szerinte Eminem totálisan elvesztette a kapcsolatát a mai hip-hop világgal, túlságosan elzárkózott a saját kis világába. „Amit anno a popsztárokkal megcsináltál, ma már nem teheted meg a rapperekkel, Em itt már nem te irányítasz” – reagálta le a mostani támadásokat. Eminem mostani zenéi szerinte csak egy rakás rím egymáson, azt elismerte, hogy Eminem tényleg bármiről képes rímeket faragni, de szerinte mostanában már csak ezt villogtatja, igazi tartalom nincs a zenéjében, és a karrierjének gyakorlatilag vége. Budden egy kis önkritikát is gyakorolt a podcastben, beismerte ugyanis, hogy a Slaughterhouse miatta oszlott fel. Alább a teljes adás.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés