Kövess minket

Hiphop

Joey Bada$$: „A rap zene nagyon szar állapotban van jelenleg”

De van egy pár titkos kivétel.

Megosztva

Forrás:

Joey Bada$$ sosem rejtette véka alá a véleményét, ha hiphop zenéről volt szó, hamarosan pedig saját podcastben merenghet a stílusról, 47 Minutes cím alatt a Tidal platformján. A podcast szinopszisa szerint a hiphop mellett terítéken lesz még a politika, spiritualitás és Joey szavaival élve „minden amit csak akarok„. A hiphopról alkotott véleményének mindenesetre nemrég Twitteren adta meg az alaphangot, ahová azt írta ki: „A rap iszonyat szar állapotban van jelenleg, nagyon kevés kivétel van, de ők nem is kapják meg a kellő szeretetet és odafigyelést”

[twitter]https://twitter.com/joeyBADASS/status/956198235290312709[/twitter]
Azt sajnos nem fejtette ki, hogy ki az „nagyon kevés” előadó, akikre érdemes figyelni, de feltételezzük, hogy saját magát ide sorolja, meg XXXTentaciont is, akivel elvileg közös lemezt készít. Később azzal folytatta, hogy „Hát hol van a lelketek?„, hogy utána a zene fontosságáról értekezzen tovább.

„A zene a legnagyobb hatású erő a világban. Figyeljetek oda, hogy mi van felnagyítva, mert mond valamit a generációnkról. A hang egyben vibráció is.”

[twitter]https://twitter.com/joeyBADASS/status/956208145331712001[/twitter]
Joey végül poénkodással zárta az okfejtést: „Ok, jóéjt, megyek és készítek egy trap lemezt„. 

(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés