Kövess minket

Hiphop

Joey Bada$$ idén két albummal robbant!

Elég termelékeny a srác, most is éppen stúdiózik. Nem is akárkikkel…

Megosztva

Joey Bada$$ az elmúlt hónapban két számmal is kedveskedett rajongóinak („Ready” és „Brooklyn’s Own” címen jött ki a két track), de ez még semmi. Állítólag nyolcvan, nem elírás, vagyis 80, eddig ki nem adott zenéje porosodik számítógépe meghajtóin, és ezeket szeretné két albumban összegyűjteni, mármint a legjobbakat és kiadni még idén!

[vembed youtube=”TOuOIp7Bb1Q” ]
A 21 éves, brooklyni emszí az egyiket nyáron szeretné piacra dobni, míg a másikat Decemberben. Legalábbis ezek a tervei, de ettől függetlenül sem áll le, hanem dolgozik tovább. Lehet, marad még elég anyag egy harmadik korongra is?!

Most éppen Wyclef Jean-al és  Jerry Wonder-el rögzítettek számokat, de a jövőben kinéz neki egy Dr. Dre feat is Los Angelesben! Ezt a lehetőséget pedig bolond lenne kihagyni. Ha rajta múlik nem is fogja.

[vembed youtube=”59bAG9BmosU” ]
És, hogy miért készíti a zenéket ilyen tempóban mostanság? Szerinte azért, mert eddig eléggé lusta volt, bár sikeresen, és egyedül felépítette saját magát és brandjét, de ez idő alatt a rajongóit kissé elhanyagolta, ezen próbál most változtatni. Külön koncentrál arra, hogy szövegileg is fejlődjön, próbál tartalmas zenéket összedobni, és igyekszik minden nap egy kicsit jobb rapperré válni.

(hotnewhiphop.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés