Kövess minket

Bulvár

Joey Bada$$ két és fél hónapja nem tép, azóta sokkal jobban érzi magát

Mintha csak egy párhuzamos univerzumban járnánk.

Megosztva

Forrás:

Azt teljes biztonsággal kijelenthetjük, a rap biznisz titkos elixírje a marihuána. Az előadók nagy része ipari mennyiségben gyilkolja a spanglikat, a hallgatók sem tesznek másként, nincs ebben semmi újdonság. Az már sokkal meglepőbb, ha valaki a befutott arcok közül dönt úgy, hogy nem tép többet, és ennek még hangot is ad. Joey Bada$$ tegnap, egy szinte eposzi hosszúságú nyílt levélben taglalta rajongóinak, miként tette le – amolyan újévi fogadalomként – a spét, illetve ennek pozitív hatásairól is szólt.

[gif]https://www.akeemofzamunda.com/wp-content/uploads/2017/03/akeem-of-zamunda-joey-badass-land-of-free.gif[/gif]

„Úgy gondolom, elsősorban az idősebb korosztálynak való a szívás. Olyanoknak, akik már ledolgozták az életüket, és kis nyugalomra vágynak. A fiatalabbaknak nem tesz jót. Nekik bőven vannak még megvalósítandó feladataik, ők nem engedhetik meg maguknak, hogy belassuljanak, netán letérjenek a helyes útról. Tudom, sokatokat rengeteg stressz éri, én is így voltam, de higgyétek el, a meditáció ezerszer többet ér.”

Az Insta story-n posztolt irományból az is kiderül, Joey-nak mindezek ellenére sincs baja a fűvel, ha a haverjai tépnek nem zavarja, csak már nem kér tőlük egyetlen slukkot sem. Inkább lazul a többmilliós villájában, éli az életet, amit megálmodott magának. Immár marihuána nélkül, ám maximális koncentráció mellett.

A hosszúra nyúlt levél vége a legérdekesebb:

„Mit gondoltok, miért legalizálják mindenfelé? Egyáltalán nem jófejségből. Így könnyedén tudják irányítani az embereket. Ébredjetek már végre fel!” – zárta sorait egy habkönnyű összeesküvés-elmélettel a 23 éves rapper.

Forrás:

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés