Kövess minket

Stílus

Jógázd magad karcsúvá, égess kalóriát és erősítsd immunrendszered!

A meleg jóga kiváló eszköz a karcsúsításra és az immunrendszer erősítésére, sőt az arcodat is megtölti élettel.

Megosztva

Még mielőtt jógázni indulnál, tudd, hogy a hot, azaz meleg és a bikram jóga különbözik egymástól. Míg a bikram jóga ideális hőmérséklete 42 fok, addig a hot jógához csak 37 fok szükséges. A két foglalkozás nemcsak a hőfokban tér el, hanem az időtartamban is. A bikram jóga általában 90 percig tart, a meleghez pedig 60 percre lesz szükséged. 

A meleg jógát terápiás jógának is tartják, hiszen, ha rendszeresen űzöd, akkor képes masszőröd helyébe is lépni. A nyújtás mellett stimulálja a méregtelenítési folyamatot, csökkenti a fejfájást, a migrént, az ízületi fájdalmat, de stresszmentesítő hatása is van. 

Minden bizonnyal, benned is felvetődik a kérdés, hogy végezhetők-e otthon a gyakorlatok. Nos, ha be tudsz ennyire fűteni, akkor semmi akadálya! Bár először azt javasoljuk, hogy a gyakorlatokat először szakember segítségével sajátítsd el!

És végül a legfontosabb adat. Egy óra meleg jógával azon kívül, hogy 400-500 kalóriát égethetsz el, még serkented a vérkeringést, az anyagcserét, sőt az emésztést is. A maximális eredmény érdekében pedig ne feledkezz meg a kiegyensúlyozott étkezésről sem! 

[vembed youtube=”KMKIJyxTd3Q” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés