Kövess minket

Pop

John Legend a csillagok alatt!

John Legend a napokban bemutatta legfrissebb szerzeményét, az Under The Stars-ot, amit a zenész egy kis extrával fel is turbózott. Az amerikai énekesnek a neves asztrofizikus, Kolláth Zoltán segített.

Megosztva

,,Nem tudtam, hogy a csillagok hangokat adnak ki, pedig több kutatás is született már a témában.” – mondta az énekes, aki zenéjét csillagok hangjával tette színesebbé. A különleges zene egy karácsonyi kampányhoz, a Give Beautifully-hoz készült, melyet a belga sörmárka, a Stella Artois rendelt meg.

[vembed youtube=”dIK5cXYva6o” ]

Jonh Legend, eredeti néven John Roger Stephens, négy éves korában a templomi kórus tagja volt, később pedig megtanult zongorázni is. Az amerikai énekes magáénak tudhat két demót, melyet annak köszönhet, hogy 2001-ben találkozott Kanye Westtel, aki bevezette őt a zeneiparba. A Get Lifted (2004) debütáló albumának kiadása előtt már azzal felhívta magára a figyelmet, hogy több előadóval is együtt dolgozott. Meghívta őt a népszerű rapper, Jay Z, de vokálozott Alicia Keysnek és kísérte zongorán Lauryn Hillt. Debütáló albumát szólólemezek követték: Once Again (2006), Evolver (2008) és a Love In The Future (2013). Ezen kívül közös lemezt adott ki a The Roots-szal, amelyet Wake Up!-nak kereszteltek. Legend eddigi karrierje alatt begyűjtött már kilenc Grammyt, a Glory című számáért pedig Oscar- és Arany Glóbusz-díjban részesült.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük