Kövess minket

Bulvár

Johnny Depp és Amber Heard végül békés úton váltak el

Johnny Depp és Amber Heard peren kívüli megállapodással tett pontot kedden házassága végére. A fiatal színésznő visszavonta az állításait, miszerint Depp többször megverte őt a kapcsolatuk alatt.

Megosztva


„A kapcsolatunk rendkívül szenvedélyes és olykor hullámzó volt, de mindig a szeretet fűzte össze. Egyikünk sem állított valótlanságokat bármiféle anyagi haszonszerzés céljából. Sem fizikai, sem érzelmi károkozás szándéka nem állt fent”
– olvasható Heard és Depp közösen kiadott közleményében.

A 30 éves színésznő 15 hónap házasság után adta be a válókeresetet idén májusban, és nem sokkal később sikerült ideiglenes távoltartási végzést szereznie férje ellen, aki állítólag egy májusi vita során megütötte őt Los Angeles-i otthonukban. Az 53 éves filmsztár tagadta, hogy bántalmazta volna feleségét, és a rendőrség sem talált a bűncselekményre utaló bizonyítékokat.

Heard azzal vádolta Deppet, hogy a férfi többször is megütötte, és egy mobiltelefont is hozzávágott az ominózus veszekedés alkalmával. A bíró arra utasította a színészt, hogy ne lépjen kapcsolatba Hearddel és ne menjen a színésznő 91 méteres körzetébe.

A távoltartási végzést pont aznap adták ki, amikor a mozikba került a színész legújabb, Alice Tükörországban című filmje: a mozi hatalmas bukás lett, kevesebb mint 76 millió dollár bevételt hozott a megjelenése utáni első hat hétben.

A pár ügyében szerdán kezdődött volna többnapos meghallgatás. A megállapodás részleteit nem közölték, és egyelőre Heard, valamint Depp ügyvédjeit sem sikerült megszólaltatni. Annyit tudni, hogy a színésznő visszavonta a fizikai bántalmazásra vonatkozó állításokat, és ígérete szerint egy meg nem nevezett jótékonysági szervezetnek fogja adományozni a váláskor neki ítélt pénzösszeget.

Depp és Heard a 2011-ben bemutatott A rumnapló című film forgatásán találkoztak, és 2015 februárjában házasodtak össze. Heard „kibékíthetetlen ellentétekre” hivatkozva nyújtotta be a válókeresetet. A párnak nincs közös gyermeke. A színésznek ez volt a második, a színésznőnek az első házassága.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés