Kövess minket

Bulvár

Jön a második Bublé baby!

Úgy látszik, hogy igencsak népszerű hónap az október. Több híresség is bejelentette, hogy utóda érkezik. Nem maradhat ki a sorból a kanadai énekes sem, aki feleségével Luisana Lopilatóval második gyermeküket várják.

Megosztva

Michael Bublé és neje a gyönyörű, argentin származású modell Luisana Lopilata második csemetéjüket várják. A 40 éves énekes a nagyszerű hírt az Entertainment Tonight Canada egyik műsorában jelentette be, ahonnan megtudhattuk, hogy kisfia fog születni, azonban a kis jövevény érkezésének időpontjáról még mindig nem számolt be. A pár 2011-ben házasodott össze, azóta már van egy kétéves kisfiúk, akit Noah-nak hívnak.

[vembed youtube=”SPUJIbXN0WY” ]

Michael Bublé eddig összesen hét stúdióalbummal örvendeztette meg a közönséget – BaBalu (2001), Dream (2002), Michael Bublé (2003), It’s Time (2005), Call Me Irresponsible (2007), Crazy Love (2009), Christmas (2011) és To Be Loved (2013), ebből az utolsó négy az amerikai Billboard 200-ban is jelen volt. Ezen kívül a kontójára írható még kilenc EP is, továbbá négy Grammy büszke tulajdonosa és bezsebelt még 12 Juno Awards-ot és egy American Music Awardot. Ezek után megérdemli, hogy egy kicsit babázzon, nem?

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés