Kövess minket

Aztaa

Jön a Pickle Rick, vagyis a Pringles Rick and Morty-s uborkás chipse

Megosztva

A Rick and Morty harmadik évadának harmadik része, nevezetesen a Pickle Rick sokak szerint az animációs sorozat egyik legjobb epizódja, ebben változtatja magát uborkává Rick, az őrült tudós, hogy megússza a családterápiáját. [vembed youtube=”8RxDVdP2TZ8″ ] Az uborkává változott karakter nagyot ment az interneten, így hát nem meglepő, hogy a Pringles most kihasználva a Pickle Rick figurában – és úgy általában a Rick & Mortyban – rejlő marketinglehetőségeket társult a sorozatot gyártó Adult Swimmel, és együtt megalkották a Pickle Rick nevű uborkás chipset. 

Forrás: Twitter / Pringles

A rágcsálnivalóról egyelőre nincs sok információnk, annyi viszont biztos, hogy csak az amerikai piacon lesz kapható 2020 telétől kezdve. Ezt abból lehet tudni, hogy a Pringles bejelentette, hogy ők is hirdetői lesznek a következő, február másodikán megrendezésre kerülő Super Bowlnak, ezzel összefüggésben derült ki, hogy a chips majd az amerikai foci döntő ideje alatt lesz kapható.

Hogy milyen ízű lehet az uborkás chips, egyelőre rejtély, mindenesetre jogosan feltételezhetjük, hogy a színe is zöld lesz majd. Hogy az uborkás szirmok elérnek-e Európába is kérdéses, de reméljük a legjobbakat. [twitter]https://twitter.com/Pringles/status/1204878900725194757[/twitter]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés