Kövess minket

Sport

Jordan vagy James?

Jordan a válasz! Mármint, Michael Jordan szerint.

Megosztva

jordanlebronresizeFotó: Getty Image / Europress

A napokban, egy interjúban hangzott el a kérdés, hogy vajon MJ vagy Lebron nyerne egy, egymás elleni kosármeccsen. Air Jordan pedig rögtön rávágta, hogy természetesen ő. Szerinte nem is kérdés, hogy kettőjük közül melyikük a jobb, sőt Jordant a világ valaha volt legjobbjának tartják nagyon sokan a mai napig.

Napjaink egyik legjobbja, a Cleveland kiválósága, Lebron James persze azonnal kontrázott. Szerinte ő, nemhogy a pályája csúcsán lévő MJ-t , de bárkit megverne a világon egy az egyben.

A két játékost gyakran hasonlítják össze, hisz saját koruk meghatározó, ha nem, a legmeghatározóbb egyéniségei.

Egyébként a kilencvenes évek elején, az All-Star gálák programjába – a zsákoló és a tripladobó-verseny mellett – beletartozott két, akkor már visszavonult legendás játékos “egy-egy” elleni meccse is. Ilyen mérkőzésen játszott egymás ellen például Julius Erving és Kareem Abdul Jabbar is. Itt tudtok belenézni az összecsapásba:

[vembed youtube=”WagLsOTNlF8″ ]

Az “egy-egy” később kikerült a programból, nem tudni, hogy a játékosok nem vállalták később az ilyen megméretetéseket, féltve a renomét, vagy csak a rendezők találták unalmasnak őket. Mi az előbbire tippelünk.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés