Kövess minket

Aztaa

Jótékonysági meccsen méri össze kosártudását 2 Chainz, Lil Baby, Quavo, és Jack Harlow

Megosztva

Forrás: Billboard

A héten tartják a 2021-es NBA All-Star hétvégét, amihez természetesen idén is kapcsolódik jótékonysági rendezvény, ezúttal egy 2 v 2 sztármeccsen, ahol négy rapper méri össze a kosártudását, hogy aztán történelmi fekete egyetemeknek adományozzanak egy nagyobb összeget.

A Bleacher Report’s Open Run elnevezésű eseményen két duó áll fel, az egyik csapatban 2 Chainzt és Lil Baby-t, míg a másikban Quavót és Jack Harlowt találjuk. A 21 pontig zajló küzdelmet szombat este tartják meg, a győztes csapat pedig választhat, hogy melyik két történelmi fekete egyetemet támogássák. Jack Harlow a Kentucky-ban lévő Simmons Egyetemet és a Kentucky State egyetemet választotta, míg Lil Baby az atlantai Morehouse és Spelman Egyetemet, Quavo pedig Clark Atlanta Egyetemet és a Spelman Egyetemet, míg 2 Chainz azt az alabamai egyetemet, ahol a tanulmányait végezte anno. Az ígéret szerint további 5 egyetem kap még támogatást, a győztes csapat által választottakon túl.

Quavo amúgy már többször bizonyított ezeken a celebmeccseken, míg 2 Chainz évek óta szeretne bekerülni a keretbe, de eddig még sosem sikerült, pedig a rapkarrierje előtt ő egyetemen kosarazott.

[twitter]https://twitter.com/BleacherReport/status/1366442691714838530[/twitter]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés