Kövess minket

Aztaa

Jótékonysági meccsen térne vissza Mike Tyson a bokszhoz

És jönne vele Evander Holyfield is.

Megosztva

Forrás:

Újabb rövid edzésvideót tett közzé Mike Tyson korábbi nehézsúlyú profi ökölvívó-világbajnok, aki egyértelművé tette, hogy kész újra ringbe lépni. Az 53 éves legendás bokszoló múlt héten egy pár másodperces Instagram-videóval hívta fel magára a világ figyelmét. A gyors kombinációkat ütő Tyson akkor még nem fűzött kommentárt a bejátszáshoz, ezúttal viszont a félperces, villámgyors és erős sorozataiból összevágott videótban a kamerába nézve azt mondja: Visszatértem!

[instagram]CADjPgOl_Nw[/instagram]
Tyson első bejelentkezése után elmondta, mérlegeli annak a lehetőségét, hogy néhány jótékonysági mérkőzésen úja bokszoljon. Ezt követően világszerte több öklöző bejelentkezett egy meccsre a legenda ellen, például két korábbi rögbijátékos, az új-zélandi Sonny Bill Williams (7 mérkőzés/7 győzelem) és az ausztrál Paul Gallen (9 győzelem, 1 döntetlen).

A legvalószínűbbnek viszont most az tűnik, hogy egy másik legendás veterán bokszolóval, Evander Holyfielddel kezd majd Tyson. A két öklöző 1995-ben s 1996-ban világbajnoki címmeccsen már bokszolt egymással, s mindkétszer Tyson húzta a rövidebbet: előbb kiütéssel veszített, majd leléptették, miután kiharapott egy darabot riválisa füléből.

A két sztár harmadik összecsapása azért is tűnik valószínűnek, mert a napokban az 57 éves Holyfield úgy nyilatkozott, hogy jó célt szolgálva újra kesztyűt húzna. „Újabb találkozó Tysonnal? Mért ne? Úgy gondolom, ez lehetséges” – idézte a TalkSport Holyfieldet. „Nyilvánvaló, hogy az emberek megint szeretnének látni bennünket a ringben, különösen, akiknek annak idején ez nem adatott meg. Most mindenki arról vitatkozik, ki volt a jobb. Abban az időszakban szerintem én voltam a legjobb.”

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés