Kövess minket

Aztaa

Jótett helyébe…

Egy angol diák nagyjából másfélmillió forintot költött, hogy örökbefogadhasson egy kutyát!

Megosztva

pepper

A történet, azért érdekes, mert nem egy kiállítás győztes, ritka, kiváló pedigréjű ebről van szó, hanem egy Kréta szigetén csellengő, kóbor, fekete keverék kutyusról, Pepperről.

Georgia Bradley, barátjával nyaralt a görög szigeten a legnagyobb nyugalomban, míg egy nap, mikor a csinos angol lány egyedül volt a strandon két férfi szólította le. A bélyeggyűjteményüket szerették volna megmutatni Georgiának, aki köszönte szépen, de nem élt a lehetőséggel. A két idegen ekkor hangnemet váltott, elragadták a lányt és erőszakoskodni kezdtek vele.

Szerencsétlenségükre a parton volt egy kóbor kutya, aki a semmiből előbukkanva, a hangosan kiabáló lány védelmére sietett. A két férfi annyira megijedt a határozott fellépésű ebtől, hogy azon nyomban szélnek eredtek.

A nyaralás végén a diáklány és párja nehéz szívvel, de a szigeten kellett hagyja, Peppert a kutyust, aki szomorúan futott a pár autója után, mikor a repülőtérre mentek. Szinte látjuk magunk előtt a jelenetet egy mozivásznon.

Nem éppen happy end a történet vége, gondolhatnánk. De az lett belőle, ugyanis Georgia amint hazaért már foglalta is a repjegyét vissza a szigetre, hogy örökbe fogadhassa Peppert. Szerencséjére a fekete kutyus visszatértekor is a parton volt, így elkezdődhetett az örökbefogadás.

Ez azonban korántsem ment egyszerűen. A kutyust az Angliába való utazás előtt karanténba helyezték, oltásokat is kapott és csak 21 nap elteltével engedélyezték, hogy repülőre szálljon és elinduljon új családjához. Georgia, mikor Pepper elhagyhatta a karantént ismét Görögországba repült, immár harmadszor, és ekkor már megmentőjével tért vissza otthonába a ködös Albionba.

A család meglepetésére Pepper pár hét múlva, 6 kölyöknek adott életet. A karanténban nyilván összeismerkedett valakivel.

Igazi “hihetetlen család-i” történet.

Vauuu!!

(telegraph.co.uk nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés