Kövess minket

Aztaa

Jöttek a budapesti álrendőrök a három kiló fűért, majd jöttek az igaziak az álrendőrökért

Játékfegyverekkel és kínai piacos rendőrigazolvánnyal voltak felszerelkezve az elkövetők.

Megosztva

[gif]https://pigeon.ly/blog/wp-content/uploads/2015/07/Lets-Be-Cops-7-2-15.gif[/gif]

Tetten értek négy férfit, akik rendőrnek kiadva magukat, házkutatást színlelve akartak elvinni egy budapesti lakásból több mint hárommillió forint értékű marihuánát – írja a Police.hu.

A nyomozás adatai szerint egy nagykőrösi férfi és három budapesti társa tartott álrendőrként „házkutatást” kedden kora este egy I. kerületi, Fő utcai lakásban, hogy az ott lakó nőtől megszerezze a lakásban lévő kábítószert és készpénzt.

A BRFK rendőrei ekkor érték tetten az elkövetőket, akik közül három férfit a ház előtt, egy férfit és a nőt a lakásban fogtak el. A rendőrök a házkutatáskor 0,4 kilogramm „zöld színű kábítószergyanús növényi törmeléket, feltehetően marihuánát”, valamint valutát foglaltak le.

A nyomozók ezután átvizsgálták a nő barátjának az autóját, amelyben hét csomag, csaknem 4,5 kilogramm kábítószergyanús növényi törmeléket találtak egy sporttáskában. A nyomozók az álrendőrök ruházatának átvizsgálásakor „Rendőrség Police” feliratú igazolványokat, jelvényeket, ruhadarabokat, játék fegyvert és bilincset foglaltak le.

A nyomozás során a rendőrök eljutottak egy pilisjászfalui házhoz, amelynek az emeletén megtalálták azt az ültetvényt, ahol a lefoglalt marihuánát termesztették.

A négy férfit őrizetbe vették, csalással és kábítószer-birtoklással gyanúsítják őket, és kezdeményezik az előzetes letartóztatásukat. A nőt kábítószer-birtoklással gyanúsítják.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés