Kövess minket

Sziget

Jövőre akár Eminem is ott lehet a Sziget Fesztiválon

Ötször annyi esély van rá, mint eddig volt.

Megosztva

Forrás:

Vannak olyan előadók, akiket egyszerűen nem lehet kirobbantani a Sziget Fesztivál kívánságlistájáról, akármennyi idő is telik el. A System of a Down, Red Hot Chili Peppers, és Eminem mind ilyen előadók, de most úgy tűnik az utóbbinak a megvalósulásához közelebb vagyunk, mint valaha.

A Sziget mindenese, Gerendai Károly, és a hamarosan a helyébe lépő utódja, Kádár Tamás interjút adott az Indexnek, melyben a Volt, Balaton Sound, és Sziget jelenéről, és jövőjéről beszélgettek, egy ponton pedig feljött a téma, hogy mi fog változni azzal, hogy egy globális befektetési alap, a Providence Equity Partners felvásárolta a cég 70 százalékát. Kádár szerint a fesztiválozók szempontjából nem annyira sok minden, de az egyik pozitív hozadéka lehet, hogy a jövőben az igazán nagy nevek is minket választhatnak, egy-egy licitversenynél. Ennél a pontnál pedig épp Eminemet hozta példaként:
[highlight]Mondok egy példát: Eminemet évek óta próbáljuk elhozni a Szigetre, idén egyszerűen azért nem jött össze, mert csak egy héttel később jön át koncertezni Európába, és egyetlen további fellépés kedvéért nem utazza át korábban az óceánt. Most összeálltunk öt európai fesztivállal, és jövőre megpróbálunk együtt ajánlatot tenni. Így Eminem menedzsmentjének már azt kell majd eldöntenie, hogy megéri-e nekik további öt jól fizető koncert miatt erre az időre átruccanni az öreg kontinensre. Sajnos, hozzáteszem, még így is kicsi az esély, de pont az ötszöröse, mint eddig. Ha az új tulajdonos tovább terjeszkedik a fesztiválpiacon, az ilyen csomagajánlatok mindennapossá válhatnak. Most azért még elég nehéz öt, részben konkurens fesztivál és cég érdekeit összeegyeztetni, így csak egy igazán nagy név kedvéért tudunk összeállni.”[/highlight]Ha összejön, egy teltházas napjuk már biztos lesz.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés