Kövess minket

Hiphop

Jövőre halasztotta új albumát Kid Cudi, cserébe kiposztolt két friss dalt

Megosztva

Kid Cudi sajnos bejelentette, hogy következő albuma, az INSANO januárra csúszik, és ehhez kapcsolódóan egy üzenetet is megosztott a rajongókkal.

Ez persze a rajongókat eléggé rosszul érintette, hisz az eredeti megjelenési dátum szeptember 15. volt. A hosszabb várakozásért cserébe Cudi két számot is megosztott az albumról a SoundCloudon. Az „ILL WHAT I BLEED” és a „MOST AIN’T DENNIS” két basszussal teli minimalista trap szám, amelyeken egy kicsit más irányt vesz, mint amihez hozzászokhattunk, plusz állítása szerint ez a két kedvence a projektről.

Hey fam!!! Van néhány friss infóm számotokra. Néhány rossz hír, néhány jó. Az INSANO-t januárig el kell halasztanom. Biztosra akarok menni, hogy minden összeálljon, és a legjobb verziót adhassam ki. Ez az album csodálatos, és biztos akarok lenni benne, hogy a legjobb módon mutatom be nektek. Ez a rossz hír. Még mindig tervezem, hogy hamarosan kiadom a következő kislemezt, szóval emiatt ne aggódjatok” – írta posztjában Kudi, melyben a két fenti dalt is bejelentette.

Cudi amúgy azt is bejelentette, hogy a korábban belengetett Playboi Carti kollab nem fog kijönni és arra kért mindenkit, hogy ne zargassák ezzel.

(HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés