Kövess minket

Film

Jövőre itthon is elérhető lesz az HBO Max és a Disney+

Megosztva

Idén ősszel indul az HBO Max streamingplatform európai terjeszkedése, de a magyaroknak még várniuk kell egy kicsit, nálunk csak 2022-ben indul el a szolgáltatás. Az HBO Max október 26-tól kezdődően Svédországban, Dániában, Norvégiában, Finnországban, Spanyolországban és Andorrában startol, majd fokozatosan vezetik be a többi európai országban, hozzánk 2022-ben érkezik, de ennél pontos dátumot még nem tudni.

A WarnerMedia októberre ígért bőven információkat az árazásról, tartalomkínálatról és termékváltozásról. Várhatóan megtalálható lesz majd az HBO Max kínálatában a Warner Bros., az HBO, az Adult Swim, a DC, a CNN és a Cartoon Network által készített filmek és sorozatok, de helyet kapnak majd a nemzetközi és regionális gyártású Max Originals tartalmak is a platformon. A Warner ráadásul sokszor a mozipremierrel egy időben osztja meg a platformján a filmjeit, ez történt például a Wonder Woman 1984-el is.

A szolgáltatást az HBO GO már meglévő előfizetői is elérik majd, illetve új felhasználóként is lehet a Max streamingre regisztrálni.

Szintén 2022-ben debütál majd Magyarországon a Disney tartalmakat összefogó Disney+ streamingplatform, a The Hollywood Reporter összefoglaló cikke szerint 2022 nyarán érkezhet hazánkba a szolgáltatás.

(Index)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés