Kövess minket

Rock

Jövőre jön a Blink-182 új albuma!

A Blink-182 dobosa nagy bejelentést tett.

Megosztva


Az amerikai rockbanda jövőre új albumot tervez, melyről Travis Barker tájékoztatta a rajongókat. A dobos Instagram profilján osztott meg egy képet, amely alatt kommentáradat indult el. A zenész nem győzött válaszolni a követők kérdéseire.

Többen is érdeklődtek arról, hogy mit tervez a Blink-182 a jövőre nézve. A kérdésre egyértelmű válasz született, hiszen a banda albumon töri a fejét. Nemcsak szólóban nyomják majd, hanem készülnek anyagok az Antemasque-val és a Transplants-szal.

A hetedik stúdióalbum létrehozásában már nem vesz részt a banda alapítótagja, Tom DeLonge, akinek távozását még januárban erősítették meg. A gitáros helyét Matt Skiba vette át. DeLonge elmondta, hogy most inkább a bandán kívüli dolgokkal foglalkozna. A pletykák szerint a búcsú nem örök, Tom idővel visszatérne.

[vembed youtube=”2MRdtXWcgIw” ]
A Blink-182 1992 és 2005 között működött aktívan, melynek termése a banda öt darab stúdióalbuma. Az együttes legsikeresebb lemeze, az Enema Of The State (1999) volt, melyen olyan slágerek kaptak helyet, mint például a What’s My Age Again?, az All The Small Things és az Adam’s Song. A rockerek 2005-ben kiadták a legjobb számaikat, Greatest Hits címen, amit több éves hallgatás követett. A visszatérésüket 2009-ben jelentették be, majd komoly munkába kezdtek. Fáradozásaik gyümölcse két album lett: a Neighborhoods (2011) és az Icon (2013).

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük