Kövess minket

Hiphop

Joyner Lucas elhagyta az Atlantic Records-ot, „szabad emberként” folytatja

Rögtön kisimultak a vonásai.

Megosztva

Forrás:

Fontos ponthoz érkezett el Joyner Lucas pályafutása, a 30 éves rapper ugyanis vasárnap, egy Twitter posztban bejelentette, hogy otthagyja az Atlantic Records-ot és független előadóként nyomul tovább. Lucas a legnagyobb békességben vált el a kiadótól, mint írta: valódi szerelem volt az övék, az egész label, valamint az ott dolgozó emberek mind csodálatosak, de neki momentán egyedüllétre van szüksége.

[twitter]https://twitter.com/JoynerLucas/status/1076949677633925121[/twitter]
A hiphop világában némiképp fehér foltnak számító Massachusetts-ből származó rapper két évvel ezelőtt írt alá az Atlantic-hoz, ahol egy nagylemezt hozott össze 2017-ben, 508-507-2209 címmel. Az ezen található I’m Not A Racist-hoz készült klipet még Grammy-díjra is jelölték anno, bár végül nem őt hozták ki győztesnek a döntnökök.

[vembed youtube=”43gm3CJePn0″ ]Lucas számára az idei év zárása kifejezetten mozgalmasnak bizonyult; szerepelt Eminem „Kamikaze” lemezén, novemberben kakaskodott egyet Tory Lanez-zel, majd a múlt héten bemutatott a médiának, mondván soha többet nem ad interjút senkinek, mert a sajtó képviselői nem viseltettek elég tisztelettel az irányába és többször előfordult, hogy direkt rossz színben akarták feltüntetni az emberek előtt.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés