Kövess minket

Hiphop

Joyner Lucas szerint olyan bonyolult Eminemet telefonon elérni, mintha az elnököt hívná fel

Megosztva

Joyner Lucas elmesélte, milyen kihívásokkal jár az Eminemmel való kapcsolatfelvétel. Az élményt ahhoz hasonlította, mintha magával az amerikai elnökkel próbálna kapcsolatot teremteni.

A rapper a The Breakfast Club-nak adott interjújában beszélt a zeneiparban való létezés bonyolult természetéről. Emellett párhuzamot vont Eminem nehezen elérhetősége és az olyan magas rangú személyiségek, mint Barack Obama között. „Rájöttem, hogy az emberek, mint Marshall, miért mozognak úgy, ahogy” – osztotta meg Lucas, reflektálva a rapper barátjával való kommunikációra tett kísérleteire. „Valószínűleg gyorsabban tudsz telefonálni Barack Obamával, mint Marshallal” – tette hozzá Lucas.

Az az ember a menedzsere asszisztensének vonaláról, egy 1-800-as számról hív, majd megszólal a várakoztató liftzene” – mondta Lucas. „‘Kérem tartsa, Marshall jön a telefonhoz‘.” Majd így folytatta: „Nem kaphatod meg a számát. Senkinek sincs meg a száma. Nem elérhető. Nem lehet vele beszélni. Olyan, mintha az elnökkel telefonálnál. Nagyon elzárkózik az emberektől” – tette hozzá.

Végezetül Lucas elismerte, hogy miután ő is kicsit híresebb lett, megértette Eminem visszafogott hozzáállását másokhoz.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés