Kövess minket

Bulvár

Juice WRLD az FBI-tól való félelmében nyelhette le az erős fájdalomcsillapítókat, hogy így rejtse el azokat

Ez könnyen megmagyarázná, hogy miért kapott rohamot.

Megosztva

Forrás:

Még mindig rengeteg a kérdőjel Juice WRLD december 8-ai halálával kapcsolatban, de a TMZ legújabb információ szerint a rapper halálát a Percocet nevű erős fájdalomcsillapító túladagolása okozhatta, amiből azért nyelt le túl sokat, mert így akarta „elrejteni” a tabikat a magángépét átvizsgáló szövetségi ügynökök elől.

Juice WRLD Kaliforniából utazott többedmagával Chicagóba a magángépén, de leszállás után rohamot kapott, majd nem sokkal később a kórházba szállítása után meghalt. Egyelőre ködösek a részletek, de a TMZ kiderítette, hogy a rendőrök azért vizsgálták át a magángépet a leszállás után, mivel a pilóta értesítette az FBI-t, hogy a gépen többen éles fegyverrel utaznak, amire nincs engedélyük. A csomagjaik közt ráadásul 31 kg marihuána lapult és egy kodeinszirupos üvegcse is előkerült. Az egyik rendőr a TMZ-nek elárulta, hogy a Juice-szal utazó egyik személy azt mesélte, hogy a rapper gyorsan bevette a nála lévő erős opiát fájdalomcsillapítókat, miután megtudta, hogy át fogják vizsgálni a repülőjét, tette mindezt vélhetően azért, hogy így rejtse el a bizonyítékokat. Azt nem tudni, hogy pontosan mennyi tabiról van szó, mivel a rapper boncolása semmi rendellenésséget nem mutatott ki, így aztán meg kell várni a toxikológiai vizsgálatot, ami viszont eltarthat egy darabig, cserébe ez már pontosan képet ad majd arról, hogy pontosan mi volt Juice szervezetében a halálakor.

A kérdőjelek viszont továbbra is igen sokrétűek. Juice, aki elvileg Percocet függő volt, nem tudta volna, hogy a mennyiség, amit bevesz halálos? A társaságból miért, és ki csempészett ipari mennyiségű füvet a magángépen? De a kérdezősködést napokig folytathatnánk.

A két férfit, akiknél a fegyverek voltak, őrizetbe vették, de azóta óvadék ellenében szabadlábon vannak.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés