Kövess minket

Zene

Juice WRLD egy Takashi Murakamival közös animét tervezett, hetekkel a halála előtt

Megosztva

Forrás:

Takashi Murakami nagy kedvenc a zenei világban, Kanye West, Kid Cudi, Billie Eilish, Drake, A$AP Rocky, vagy épp J Balvin csak pár példa azok közül, akik kifejezték a csodálatukat, vagy esetleg együtt is dolgoztak a színes alkotásokat készítő japán kortárs művésszel, de a rajongói közé tartozott Juice WRLD is, akivel egy ponton egy közösen készített anime gondolata is felmerült.

A művész erről egy a Genius-nak adott interjúban beszélt, felidézve a pillanatot, mikor Juice bedobta az ötletet egy találkozásukkor.

Nagy rajongója voltam Juice WRLD-nek. Meglátogatott a stúdiómban, és nagyon boldognak tűnt a barátnőjével az odalán. Szeretett volna egy animációs projektbe bevonni, ami nagyvonalakban démonok és angyalok harcáról szólt volna” – mondta Murakami.

Pár héttel késő Juice elhunyt túladagolásban, mindössze 21 évesen.

[twitter]https://twitter.com/JuiceWorlddd/status/1028866881439129600[/twitter]
Mikor megtudtam, hogy meghalt, teljesen lesokkolt a hír” – emlékezett vissza a művész, aki azt állítja, hogy szinte minden nap meghallgatja Juice “Lucid Dreams” című slágerét. Juice amúgy korábban Twitterre is kiposztolta, hogy szeretne saját animét, mivel úgy gondolta, minőségi dolgot tudna alkotni.

Alább a teljes interjú.

[vembed youtube=”YtiEqvNX-L8″ ](Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés