Kövess minket

Hiphop

Juice WRLD rajongók régészeti profizmussal tárták fel a zenész ősrégi Instagram profilját

Akkor még Jpot néven posztolgatott.

Megosztva

Forrás:

Juice WRLD rajongói igazán elszántak, nemrég valamelyikük megtalálta a rapper egyik ősrégi Instagram oldalát, a @d_g_a_f_-ot. 

Előadók múltjában turkálni szinte mindig hálás dolog, hisz ilyenkor a sztárélettől mentes őszinte posztokat, esetleg más celebek iránti rajongásukat, ha extra szerencsések vagyunk, akkor pedig kínos frizurákat fedezhetünk fel. Ilyen pillanat volt, mikor a fanok megtalálták Post Malone régi, azóta sajnos törölt SoundCloud oldalát, vagy mikor Taylor Swift 15 évvel ezelőtti MySpace profilja került elő. 

Juice 2012-es profilján még Jpot néven futott, és posztjaiból kiderül, hogy ekkoriban gigantikus Tyler, The Creator fan volt, hisz telerakta a feedet a rapper idézeteivel, de gördeszkás, és Supreme posztokat is találhatunk bőven az elfeledett, majd felkapott accounton. Az egyik posztjából az is kiderül, hogy a Bone Thugs-N-Harmony „Look Into My Eyes” című dala épp a legnagyobb kedvence volt, „valaha volt legjobb trekk!” – írta a poszthoz.

[instagram]SMX-kRsHKk[/instagram]
Juice amúgy nem használta túl sokáig a profilt, mindössze egy hónapig töltött fel képeket, 2012 októbere és novembere közt, utolsó két posztja egy-egy szefli volt.

Itt lehet csekkolni a profilt, mely folyamatosan kapja a követéseket (jelenleg 170 ezerérnél tart), pedig új poszt biztosan nem lesz.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük