Kövess minket

Hiphop

Június 25-én érkezik Tyler, the Creator új nagylemeze, a Call Me If You Get Lost

Megosztva

Alighogy kidobta új, LUMBERJACK-re keresztelt kislemezét Tyler, the Creator, már be is jelentette, hogy hamarosan új projektje érkezik.

A rapper alig egy órája Instagramon tette közzé a hírt: június 25-én, avagy jövő pénteken jön sorban 6. stúdióalbuma, mely a CALL ME IF YOU GET LOST címet kapta. Tyler noha hivatalos tracklistet nem is, két borítót megosztott, a cover alapján több lap is az IGOR egyfajta folytatásának érkezését vetíti előre. A róla készült portré Luis “Panch” Perez munkája, a kék-barna festmény pedig Gregory Ferrand alkotása.

A CALL ME IF YOU GET LOST promózása az elmúlt hetekben indult be, amikor az album címét, és egy rejtélyes telefonszámot ábrázoló óriásplakátok lepték el Los Angeles-t, Párizst, Londont, Berlint, Stockholmot, Amszterdamot, Sydney-t, Torontót, Montreált és Vancouvert. Ezután futott be a “SIDE STREET” nevű teaser videó, melyet az erősen hiphop-orientált, kevésbé IGOR-beütésű, fent említett “LUMBERJACK” követett, ennek rendezőjeként Tyler alteregója, a régóta jól ismert Wolf Haley van feltüntetve.

Tyler, the Creator Goblin albuma májusban ünnepelte 10 éves jubileumát, a lemezről és annak elvitathatatlan hatásáról írt visszatekintő cikkünk itt olvasható.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük