Kövess minket

Zene

Június óta sátraznak az argentin Taylor Swift rajongók a jegypénztárnál

Megosztva

Jövő héten kezdi Taylor Swift az ‘Eras turné’ latin-amerikai szakaszát egy három éjszakás koncertsorozattal Buenos Airesben, Argentínában. Ahogy a turné korábbi koncertjein már látni lehetett, a rajongók extrém távolságokra is elmennek, hogy láthassák kedvencünket, de az argentin fanok szinte mindenkit lepipálnak ebben, hisz rajongók százai táboroznak az aréna előtt, várva a koncertekre június óta.

A Pitchfork beszámolója szerint négy sátor áll a Buenos Aires-i River Plate Stadion előtt, és a jól szervezett Swifties légió már több mint öt hónapja váltásban őrzi az állomást, remélve, hogy mindenki a lehető legkönnyebben jut jegyekhez a november 9-i, 10-i és 11-i koncertekre.

A beszámoló szerint a résztvevők többsége „fiatal nő” (bár 18 év alattiak nem léphetnek be), sátoronként körülbelül 60 fővel. Két szervező készített egy belső táblázatot, amelyet a kijelölt adminisztrátorok frissítenek, és amely leírja kinek milyen időben kell műszakokat vállalnia. A végén az egyes rajongók által a sátrakban töltött összes órát – valamint néhány egyéb tényezőt, például azt, hogy éjszakára táboroznak-e, vagy elviselnek-e egy esőt, amíg szolgálatban vannak – összeadják, és a legtöbb munkát végző rajongók kerülnek a sor elejére, amikor a kapuk végre kinyílnak.

Néhány, a táborozásban részt vevő rajongó azt mondta, hogy nagyon élvezték az élményt. A nagyszámú rajongó részvételével nem volt túl nehéz biztosítani az állomásokat, és sok rajongó új barátokra tett szert a programmal.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés