Kövess minket

Hiphop

Júniusban jelenik meg a Bloose Broavaz huszadik szülinapjára forgatott film

Aki nem akar lemaradni róla, már előrendelheti.

Megosztva

Forrás:

Fontos év az idei a győri Bloose Broavaz kiadó életében. A magyar rap megkerülhetetlen kollektívája fennállásának huszadik jubileumát ünnepli, ezen jelentős alkalomból pedig több színvonalas kiadvánnyal kedveskednek a hallgatóiknak a srácok. Első körben egy szerzői kiadásban készült könyv, a Bloose Dosszié érkezett meg januárban, ezt néhány napon belül egy két részes riportfilm követi majd. A forgatás hónapokkal ezelőtt kezdődött, ám a label menedzsere, Hámori Péter (HP) igyekezett – szinte – mindent titokban tartani a munkálatokról. Mostanra viszont letudták az összes felvételt, így nyugodt szívvel elárulhatott nekünk pár dolgot a projekttel kapcsolatban.

Forrás:

Megtudtuk például, hogy a film időrendi sorrendben viszi végig a BB történetét a BG Phourteeone-nal kezdve egészen az M-Squad-ig. Nagyjából húsz előadó mesél az elmúlt évek történéseiről, a velük készített beszélgetések közben eddig nem publikált archív felvételek villanak fel. Mint említettük, a film két részből áll. Az első, majd’ másfél óra lesz az anyag gerince, a másik 40 perces etap pedig kimaradt, vicces jeleneteket tartalmaz.

A Bloose Broavaz Riportfilm egyébként már előrendelhető, a hivatalos megjelenést a június 16-án esedékes győri BlooseStock Fest-re időzítette (közönségtalálkozóval egybekötve) a rendezőpáros, HP és Tibbah.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés