Kövess minket

Aztaa

Justin Bieber anno 1,3 millió dollárt fizetett ezért a majom NFT-ért, most már százezret sem ér

Megosztva

A 2021-es NFT (nem helyettesíthető token) őrület olyan gyorsan kikerült a közbeszédből, mint ahogy anno bekerült. Egy ideig az volt a levegőben, hogy ez majd megváltoztatja a művészvilágot, pontosabban a művekkel való kereskedést, egyfajta digitális forradalmat hozva a szektorban, de jó sok átverés és a hype lufi kipukkanása óta már nem szegeződik rá túl nagy figyelem. 2022 januárjában Justin Bieber is felugrott az NFT trendvonatra és 1,3 millió dollárért vett egy „Bored Ape” tokent. 18 hónapot előre ugorva az időben, az említett token értéke most már csak 59 090 dollár, tehát nagyon nem volt jó befektetés.

Justin Bieber volt az egyik első híresség, aki beszállt az NFT bizniszbe. A Bored Ape sorozat kifejezetten populáris volt az NFT-k között, de a tokenek értéke folyamatosan csökken. Az NFT-k sorsa a kriptopénzek világához hasonló hanyatlást szenvedett el. Bár Bieber Bored Ape tokenje nem számított különösebben ritkának (ritkasági rangsora 9,810 volt), úgy tűnik, hogy az értékvesztése mögött olyan iparág bukása van, amely gyorsan fellendült és néhány hónap alatt összeomlott.

Más hírességek, például Eminem, Kate Moss, Shawn Mendes, Tony Hawk, Lindsay Lohan és Paris Hilton is befektettek az NFT-kbe, bár közel sem akkora összeget, mint Bieber. Az énekes összesen 2 millió dollárt költött NFT-kre, alább a teljes kollekciója.

(Marca)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés