Kövess minket

Stílus

Justin Bieber elhintette, hogy kollabklumpája jön a Crocs-szal, a cég részvényei rögtön fel is mentek az egekbe

Megosztva

Justin Bieber a napokban harangozta be Instagramon, hogy hamarosan saját klumpája érkezik a Crocs-szal közös kollaborációban – írja a Highsnobiety

Forrás: Highsnobiety

JB ezzel olyan A-kategóriás sztárok útját követi, mint például Bad Bunny vagy éppen Post Malone, akik mindketten társultak már a vállalattal és kiadtak néhány papucsot, előbbi például nemrég debütáltatta a maga fluoreszkálós habszivacs-kreálmányait, amik természetesen rögtön elfogytak, a The New York Times meg is írta ezután, hogy a Crocs megnyerte 2020-at.

De vissza az aktuális összeboruláshoz: az énekes posztja nem lett éppen túl sokatmondó: a képen láthatunk két, a medence vízében lebegő narancssárga klumpát, alatta captionben pedig a „soon” felirat szerepel. A Crocs kommentje sem maradt el, a cég egy zöld színű szívecskét hagyott a bejegyzés alatt, ezzel tovább húzva a már amúgy is beindult spekulációkat. 

Forrás: Business Insider / Instagram

 [instagram]CFzozTMnriQ[/instagram]

A poszt három óra leforgása alatt több mint 670 ezer kedvelést generált (most már több mint 1 millió 300 ezernél tart), ez pedig a Business Insider jelentése alapján elég is volt ahhoz, hogy a Crocs nagyot ugorjon a tőzsdén, a vállalat részvényei az információk szerint körülbelül 11%-kal növekedtek a semmiből.

[twitter]https://twitter.com/CNBCnow/status/1311740338084679680[/twitter] Ami a kollabot illeti, pontos megjelenési dátum egyelőre nincs, és a papucsokat sem láttuk teljes valójukban, a narancsos szín mindenesetre már tudható, ahogy az is, hogy a Crocs valóban nagy nyertese lett a divatnak, a Balenciaga, az Alife, a Pleasures, a Chinatown Market, Bad Bunny, Post Malone és a Kiss után a 21. század egyik, ha nem legnagyobb popsztárját behúzni nem kis győzelem.

Mondjuk nem mintha Biebs ne lett volna amúgy is nagy klumpa-rajongó:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

(Highsnobiety)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés