Kövess minket

Bulvár

Justin Bieber elütött egy paparazzót kamion méretű kocsijával

Ebből per lesz.

Megosztva

Forrás:

Falkába verődve várták a lesifotósok Justin Biebert, miután épp istentiszteletről jött ki egy Beverly Hills-i épületből. A popzenészről azt suttogják, közelebb akar kerülni Jézushoz, és állítólag saját templomot is akar alapítani. Több forrás szerint ez az igazi ok, amiért lemondta a turnéja maradék állomásait, és nem az, hogy elfáradt. 

Justin ahogy kilépett az előbb említett épületből, stroboszkóp szintű villogtatást kapott az arcába, és pár kósza kérdést az állítólagos templomáról. Az énekes senkinek sem válaszolt, csak elindult a kocsija felé, beült, majd lassan elkezdett elhajtani. Az egyik fotós viszont túl közel állt Justin monster truck szintű brutál kocsijához és az énekes a jobboldali kerékkel elütötte, mint az alábbi videó 23-ik másodpercétől látható is:

[twitter]https://twitter.com/abcWNN/status/890463328044163072[/twitter]
Justin kiszállt segíteni a lábát fájlaló, földön fekvő fotósnak, majd a mentősöket és a rendőröket is megvárta. Utóbbiak el is engedték egy kis beszélgetés után az énekest. Az elütött férfinak szerencsére nem lettek komoly bajai, de Amerikáról beszélünk, szóval már jöhet is a milliós per.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés