Kövess minket

Bulvár

Justin Bieber és barátnője, Hailey Baldwin jegyben járnak

Egy hónapja jöttek újra össze.

Megosztva

Forrás:

Justin Bieber eljegyezte modell barátnőjét, Hailey Baldwint – tudta meg a TMZ. A leánykérés egy bahamai hotel éttermében történt még szombat este, egy csomó vendég szeme láttára. Az emberek épp egy salsa táncrendezvényen vettek részt, mikor Justin biztonsági őre megkért mindenkit, hogy tegyék el a telefonjaikat, és ne készítsenek fényképeket, ezután kérte meg a popsztár a barátnője kezét. Az eljegyzéshez Bieber apja is gratulált Instagramon, mint írta, több mint büszke vagyok, izgatottan várom az életed új fejezetét. 

[instagram]Bk-c04eH_oU[/instagram]

Később Bieber is posztolt a lánykérésről, mint alábbi Insta bejegyzésében írja, Hailey élete szerelme, és alig várja, hogy vele élje le az életét.

[instagram]BlBvw2_jBKp[/instagram]
Justin és Hailey körülbelül egy hónapja jöttek újra össze, miután Bieber ismét szétment Selena Gomezzel még márciusban. A felmelegített kapcsolatból tehát hamar eljegyzés lett, ami mostanában kifejezetten divat lett, Emily Ratajkowski –  Sebastian Bear-McClard , és Pete Davidson – Ariana Grande csak pár példa a hirtelen jött eljegyzési sztorikból.

Itt pedig Hailey ujján az eljegyzésű gyűrű.

Forrás: TMZ

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés